Spoľahlivé produkty a servis
        pre čistotu akejkoľvek prevádzky

Kimberly-Clark pomáha vytvárať zdravé pracoviská

S firmou Kimberly-Clark Professional* spolupracujeme už od roku 1999. Spoločnosť je významný medzinárodný dodávateľ kvalitných hygienických produktov a ochranných pracovných prostriedkov pre zdravšie, hygienickejšie a bezpečnejšie pracovisko. V januári 2017 sme získali ocenenie distribútor roka.

V súčasnosti organizácie pôsobia v neistých a náročných ekonomických podmienkach, pričom sa stupňuje tlak na podnikanie s nižším počtom zamestnancov. Preto je veľmi dôležité, aby chránili zdravie a duševnú pohodu svojich zamestnancov a aby dbali aj o ich motiváciu a angažovanosť.

Projekt „Zdravé pracovisko“ (Healthy Workplace Project) spoločnosti Kimberly-Clark Professional* je inovatívny prístup k hygiene rúk a hygienickým zariadeniam, ktorý pomôže zamestnancom pochopiť a eliminovať šírenie choroboplodných zárodkov na pracovisku.

Firmy pomocou tohto projektu získajú poradenstvo a praktickú podporu pri realizácii najlepších možných hygienických systémov na pracovisku, a čo je najdôležitejšie, inšpiruje zamestnancov k ich pravidelnému používaniu – čím pomáhajú zabrániť šíreniu choroboplodných zárodkov.

Projekt Zdravé pracovisko pozostáva z troch častí:

        -    Audit – vyhodnotenie pracoviska. Na prieskum sa využívajú všetky skúsenosti potrebné pre dosiahnutie okamžitých výsledkov.

        -    Poskytovanie správnych produktov – na základe výsledkov z časti 1 sa pripravia správne produkty na správnych miestach a zrealizujú sa tri kroky k vytvoreniu zdravšieho pracoviska – umývanie (čistiace prostriedkypersonálna hygiena), utieranie (uteráky, utierky) a dezinfekcia (dezinfekcia rúk a pokožkyplošná dezinfekcia).

        -    Angažovanosť – dokonalé riešenie pre každého, kto v daných priestoroch pracuje alebo ich len navštívi.

V prípade záujmu vás navštívi náš obchodný manažér, ktorý vám tento projekt bližšie objasní a navrhne optimálne riešenie pre vašu firmu. Stačí nás kontaktovať na lorika@lorika.sk.


Zdroj

http://www.kcpliterature.com/media/36709/31989-UK.pdf

 

späť na zoznam