Spoľahlivé produkty a servis
        pre čistotu akejkoľvek prevádzky

Deň na elektrobicykloch

V sobotu 23. 9. sme strávili s našimi zákazníkmi príjemný a aktívny deň. Jazdili sme na elektrobicykloch a hoci počasie nebolo práve ukážkové, všetci zúčastnení sa bavili a jazdu si užívali. V nádhernej prírode nám lesný terén v kombinácii s mokrým počasím zabezpečil okrem nezabudnuteľných zážitkov aj súťaž o najkrajšie „pozadie“.

Elektrobicykle sa stávajú súčasťou dopravy, zábavy alebo športu. Predpokladá sa,  že  v krátkej budúcnosti môže elektrobicykel významne prehovoriť do riešenia dopravy pre svoju ekologickosť a podporu zdravého životného štýlu.

Keďže nám záleží na pohode zákazníkov a chceli sme podporiť zdravší životný štýl, rozhodli sme sa pre takýto typ športovej aktivity a najazdili sme vyše 20 km. Akcie niesla názov Ebajk a jazda bola organizovaná a vedená skúsenými inštruktormi vopred vytýčenou trasou.

Všetci sme si akciu naplno užili a po vyše dvojhodinovej jazde lesnými cestičkami sme sa vrátili naspäť do hotela, kde nás už čakal teplý obed. Neskôr sme sa pri kávičke príjemne pozhovárali, zabavili a utužili dobré vzťahy.  

Počasie nám síce neprialo a nie každému sa chcelo vyjsť do dažďa na bicykli, nakoniec sme sa spoločne zhodli na tom, že to bola vydarená akcia. Život je predsa o zbieraní zážitkov, nie materiálnych vecí a my veríme, že skúsenosť na elektrobicykloch bola jedným zo zážitkov, na ktoré budú všetci zúčastnení ešte dlho a v dobrom spomínať.





späť na zoznam