Spoľahlivé produkty a servis
        pre čistotu akejkoľvek prevádzky

Ako obísť prieskumníka a dostať sa k našim príspevkom?

AKTUALIZÁCIA

V nadväznosti na náš včerajší príspevok, ktorý nájdete nižšie, aktualizujeme informácie a prinášame vám ďalší spôsob, ako sa môžete dostať k príspevkom vašich priateľov a stránok, ktoré sa vám páčia. Tento spôsob je doteraz jediný známy, ktorý vám zobrazí príspevky všetkých priateľov, stránok a skupín v chronologickom poradí.


Trik spočíva vo využití jedného zo starších nástrojov facebooku - "Zoznamy priateľov". Tento priečinok nájdete v ľavom stĺpci v sekcii "Preskúmať". Po kliknutí sa otvorí tabuľka, do ktorej napíšete názov zoznamu a následne pridáte aspoň 1 priateľa. Zoznam máte vytvorený a teraz vám stačí pridať si doň všetkých priateľov a stránky, ktoré chcete sledovať. Môžete kliknúť na "Pridať priateľov do zoznamu" alebo "Spravovať zoznam".

Tento návod sme našli tu: 

https://www.omediach.com/internet/item/11924-prinasame-navod-ako-vidiet-na-facebooku-vsetko-co-chcete-a-chronologicky-bez-prieskumnika


PÔVODNÝ ČLÁNOK:

Pravdepodobne už viete, že ak chcete na facebooku vidieť príspevky stránok, ktorým ste dali svoj like, musíte kliknúť na ikonu rakety (tzv. „prieskumník“) v ľavej časti stránky. Nachádza sa hneď pod novinkami. Uvidíte tu príspevky stránok, no nie všetky a nie v chronologickom ani inom poradí. Zatiaľ nepoznáme algoritmus, podľa ktorého facebook zobrazuje príspevky stránok v prieskumníkovi.

Jedným zo spôsobov ako toto obísť je, že si otvoríte každú stránku a v sekcii „sledované“ kliknete na „zobrazovať ako prvé“. Po tomto kroku uvidíte viac jej príspevkov. Všetky bohužiaľ nie, tie sa vám zobrazia jedine ak kliknete na požadovanú stránku a budete ju priamo prezerať. Takýmto spôsobom si však môžete zobrazovať maximálne 30 stránok a ľudí.

Preto je tu druhá možnosťv ľavom stĺpci kliknite na tri bodky pri novinkách a následne na „upraviť preferencie“. V tabuľke, ktorá sa následne objaví môžete po kliknutí na „určite, kto sa má zobrazovať ako prvý“ vybrať stránky a ľudí, ktorých príspevky chcete zobrazovať.

Ak vám to nestačí a chcete vidieť viac príspevkov stránok ako vám zobrazuje prieskumník, existujú „novinky zo stránok“. Tie nájdete tiež v ľavom stĺpci, v jeho spodnej časti. Tu sa objavujú najnovšie príspevky stránok, no opäť nie všetky.

Náš konečný záver znie - čím viac príspevkov vašich priateľov a stránok budete zdieľať, tým viac sa ich bude zobrazovať aj vám.

Ak poznáte aj iné riešenie alebo máte ďalšie informácie o novom fungovaní facebooku, podeľte sa o ne s ostatnými v komentároch nižšie.

Zdroj:

https://vasa-webstranka.sk/ako-prezerat-prispevky-stranok-na-facebooku

 

späť na zoznam