Spoľahlivé produkty a servis
        pre čistotu akejkoľvek prevádzky

Ako nenaletieť na zdanlivo príťažlivú ponuku hygienického riešenia?

Nad predajnými praktikami "obchodníkov" víťazí sedliacky rozum. Verte svojmu vlastnému úsudku z vlastnej skúsenosti. 

Ak dodávateľ podáva pravdivé informácie, veľmi rád vám to dokáže nezáväznou skúškou systému v praxi. Nespoliehajte na matematické prepočty preukazujúce spotrebu a následne cenu prevádzky. Každý papierový uterák má iné vlastnosti v nasiakavosti, pevnosti, veľkosti, hmotnosti, skladnosti a balení.  Matematika nikdy nespočíta spôsob správania používateľov, zaobchádzanie s uterákmi a so zásobníkmi.

Opäť opakujeme - vždy si nechajte doložiť parametre a vzorky jednotlivých produktov!

         -   Pap. uteráky – rozmer útržku v cm, počet vrstiev, gramáž g/m2

         -   Kotúče /toaletný papier, utierky/ – návin v m, počet vrstiev, gramáž g/m2

Ak nie je obchodník ochotný dodať jednotlivé parametre, „niečo“ skrýva a nechce, aby jeho produkty boli porovnané s konkurenčnými.

Odporúčame vypýtať si vzorku a zmerať, či parametre zodpovedajú skutočnosti. Potom si kus nechajte na neskoršie porovnanie dodávaných produktov /či je ponúkaná vždy rovnaká kvalita/.

Buďme ostražití pred "super výhodami" ako napríklad zásobníky zadarmo, alebo pravidelné dodávky so službou doplňovania, alebo časovo obmedzené zvýhodnenie, a pod. Žiadna výhoda nie je zadarmo a super výhoda už vôbec nie. Odolávajte psychologickým nátlakom na rozhodnutie.

Neistota v rozhodovaní je prirodzená. Pomôže Vám referencia od používateľa, ktorý má s konkrétnym uvažovaným systémom overenú skúsenosť. Nech si obchodník trebárs myslí, že mu neveríte (napokon prečo by ste aj mali???) Obchodník nemá dôvod skrývať skúsenosti svojich zákazníkov. Ba naopak tieto skúsenosti sú dobrým nástrojom k nastoleniu dôvery.

Nepodceňujte obsah a význam zmluvných podmienok, vrátane tzv. "Všeobecných obchodných podmienok" dodávateľa. Férový obchodný vzťah je založený na obojstranne vyvážených a prijateľných zmluvných podmienkach. Nikdy to nebude inak!





späť na zoznam